NAPOVEDNIK
 
DRŽAVNA LIGA
7.krog
7.11.2020
ob 13.00  KRKA - TABORSKA JAMA  članice
ob 17.00  KRKA - TABORSKA JAMA  člani
 
OBČINSKA LIGA 4x120
2.krog
PRELOŽENO
ob 10.00  Pizzeria Rondo - Telekom
ob 12.15   Žito Dol.pekarne - ŠD Revoz

Vabljeni na kegljišče PORTOVAL

Septabene ebanner 200x300px

 

 


 

 

 

Prvenstvo OTS tandem

taborska-krka10.12. se je odigralo prvenstvo Območne kegljaške skupnosti v disciplini Tandem. V Kanižarici je nastopilo 26 moških dvojic iz Novega mesta in Bele Krajine, v Novem mestu na kegljišču Vodnjak pa 8 ženskih dvojic iz Novega mesta, Bele Krajine in Trebnjega.
V Kanižarici so člani KD Krka iz Novega mesta pometli z vso konkurenco, saj so osvojili vsa tri prva mesta. Zmagala sta Franci Bregač in Mitja Baša, ki sta v finalu po izenačenem boju premagala dvojico Robert Čelič in Srečko Šenica šele po dodatnih metih. S porazom v polfinalu sta tretje mesto osvojili dvojici Stanko Blažič in Dušan Pavlin iz Krke ter Matjaž Križan in Mihael Gričar iz novomeškega Vodnjaka.
V Novem mestu sta že peto leto zapored zmagali Martina Žvab in Cvetka Lamut iz Bele Krajine, ki sta v finalu premagali dvojico Vodnjaka Martino Hrovat in Maro Čefarin. Tretje mesto sta osvojili dvojici Milena Veber Jarc in Jasmina Mišič iz Trebnjega ter Milka Dular in Silva Kotar iz Vodnjaka. Dvojica Krke Alenka Miklavčič in Marinka Kos je bila sedma.
Na državno prvenstvo, ki bo 17.12.2016 v Kamniku za moške in Ljubljani za ženske so se uvrstili prvouvrščeni par v moški konkurenci in prva dva uvrščena para v ženski konkurenci.

PROGRAME SOFINANCIRA MESTNA OBČINA NOVO MESTO